Compartim Escales

Compartim Escales

Espai Amalgama

A l’Espai Amalgama oferim un espai expositiu i polivalent, d’uns 50 metres cuadrats a peu de carrer a on ens podeu proposar diverses activitats: presentacions, projeccions, tallers, esdeveniments musicals o teatrals, culturals o gastronòmics (tot de petit fromat, l’ewspai és limitat), i sobretot, exposicions.

Fins ara hem fet exposicions col·lectives, entre els membres de l’espai i de gent externa: Minerva (dones creadores de gràcia) ha exposat en el nostre espai, per exemple. Buraco Editorial, un projecte molt ambiciós d’autoedició, va venir a fer la presentació de la plataforma en el nostre espai. També han anat passat diversos tallers, des de dibuix i pintura per nens i adults, taller d’enquadernació, de serigrafia, d’estampació.. A vegades som nosaltres els impulsors, a vegades és gent externa que ens proposa la idea i cedim l’espai i els nostres medis de difusió per fer realitat el projecte de qualsevol persona o col·lectiu que necessiti un espai a on posar en pràctica les seves idees, sempre dins de la coherència del nostre projecte: un espai creatiu, artístic i humà, compromès i obert, a on hi tenen cabuda a part de totes les arts, altres projectes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *