Compartim Escales

Compartim Escales

Biblioteca Jaume Fuster

Voluntariat. El servei de préstec i lectura a domicili de la biblioteca.

Tens una estona lliure?

T’agrada llegir?

Vols compartir aquestes dues coses amb persones que no ho tenen tan fàcil?

Des de la biblioteca oferim un servei de préstec i lectura a domicili i ens falten voluntaris.

Quin tipus de serveis s’ofereix?

–  Servei de lectura en veu alta al domicili d’un usuari particular. Un voluntari es desplaça al domicili de l’interessat i llegeix una lectura prèviament escollida. La periodicitat i les lectures es pacten entre les dues parts.

–  Servei de préstec al domicili d’un usuari particular. Un voluntari du documents a casa de la persona interessada. Els documents a portar es poden demanar a través de la biblioteca o del voluntari.

–  Servei de lectura en veu alta a una entitat, casal o residència. Un funció de les necessitats, pot tractar-se d’una lectura a un grup de persones o bé a un resident individual. Les lectures s’escullen entre el voluntari i el personal de la residència.

–  Servei de préstec a una entitat, casal o residència. En el cas que una entitat necessiti documents per elaborar alguna activitat o altres finalitats, la biblioteca els pot facilitar. Els documents es presten amb el carnet de la de la mateixa entitat.

Si hi estàs interessat, vine a la biblioteca o posa’t en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 368 45 64 o el correu electrònic b.barcelona.jf@diba.cat.

T’esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *