Compartim Escales

Compartim Escales

Aula Ambiental Bosc Turull
ACTIVITATS AUTOGUIADES I

EINES I RECURSOS PER DESCOBRIR LA BIODIVERSITAT URBANA:  Eines i Recursos

Vols venir amb el teu grup d’alumnes a fer una activitat a l’equipament? I conèixer quines activitats pots venir a fer i quins materials us podem cedir? Conjuntament amb Escoles + Sostenibles, us oferim un cicle de 3 sessions per al professorat i educadors/es que vulguin dur a terme activitats a l’aire lliure per conèixer millor la biodiversitat urbana. Presentarem les eines i recursos disponibles, i us mostrarem com podeu dur a terme algunes propostes, com adaptar-les als diversos nivells o espais dels vostres centres, els materials que cal preparar i algunes orientacions didàctiques per aprofitar-les al màxim.

En aquesta primera activitat veurem alguns recursos bàsics disponibles a l’Aula Ambiental i al SDEA (a la Fàbrica del Sol) i proposarem una sèrie d’activitats senzilles per iniciar-nos en la descoberta de la biodiversitat dels espais oberts de l’entorn més proper (bosc i horts de l’equipament, patis de les escoles, parcs urbans, etc.)

A càrrec de Mireia Abril i Anna Grau, Societat Catalana d’Educació Ambiental.

——————-

Dijous 18 de gener de 17.30 a 19.30h. 

Aula Ambiental Bosc Turull. 

Activitat Gratuïta. 

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d’inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l’activitat.

Places limitades! Us podeu inscriure a aula@boscturull.cat o bé al 93 213 39 45 facilitant el nom complert, telèfon de contacte i correu electrònic de les persones interessades.

18 Gener
17:30 - 19:30
Mapa no disponible

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *