Compartim Escales

Compartim Escales

Aula Ambiental Bosc Turull
ACTIVITATS AUTOGUIADES II

EINES I RECURSOS PER DESCOBRIR LA BIODIVERSITAT URBANA: Descobrim l’ecosistema del Bosc Turull

Vols venir amb el teu grup d’alumnes a fer una activitat a l’equipament? I conèixer quines activitats pots venir a fer i quins materials us podem cedir? Conjuntament amb Escoles + Sostenibles, us oferim un cicle de 3 sessions per al professorat i educadors/es que vulguin dur a terme activitats a l’aire lliure per conèixer millor la biodiversitat urbana. Presentarem les eines i recursos disponibles, i us mostrarem com podeu dur a terme algunes propostes, com adaptar-les als diversos nivells o espais dels vostres centres, els materials que cal preparar i algunes orientacions didàctiques per aprofitar-les al màxim.

En aquesta segona sessió aprendrem a orientar-nos sobre un plànol i localitzarem alguns arbres del bosc. Jugarem a determinar les espècies d’arbres i arbusts més comunes amb claus dicotòmiques, a fer algunes mesures bàsiques dels arbres i a identificar altres elements importants de l’ecosistema.

A càrrec de Mireia Abril i Anna Grau, Societat Catalana d’Educació Ambiental.

——————-

Dijous 22 de febrer de 17.30 a 19.30h. 

Aula Ambiental Bosc Turull. 

Activitat Gratuïta. 

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d’inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l’activitat.

Places limitades! Us podeu inscriure a aula@boscturull.cat o bé al 93 213 39 45 facilitant el nom complert, telèfon de contacte i correu electrònic de les persones interessades.

22 Febrer
17:30 - 19:30
Carregant mapa...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *