Compartim Escales

Compartim Escales

Aula Ambiental Bosc Turull
ITINERARI DE TARDOR PER COLLSEROLA. ACTIVITAT FAMILIAR

Saps quins fruits trobem a Collserola a la tardor? Saps que alguns són comestibles però d’altres són tòxics? Ens endinsarem a peu en aquest valuós ecosistema, per gaudir dels colors, les olors i sabors de la tardor. Al llarg de la ruta aprendrem a reconèixer algunes de les espècies vegetals més caracterìstiques del parc natural, i visitarem el pantà de Vallvidrera i la Mina Grott. Vine i descobreix-ho amb el grup d’Informadors ambientals de la Casa d’Oficis de Barcelona Activa.

Lloc de trobada: Estació de FGC Baixador de Vallvidrera, a l’esplanada.

A càrrec de Casa d’Oficis de Barris Sostenibles de Barcelona Activa

Grup 1: Dissabte 20 d’octubre, d’11 a 13:30h.

Grup 2: Dissabte 10 de novembre, d’11 a 13:30h.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l’activitat. Lloc de trobada: Estació de FGC Baixador de Vallvidrera, a l’esplanada.

Places limitades! Us podeu inscriure a aula@boscturull.cat o bé al 93 213 39 45 facilitant el nom complert, telèfon de contacte i correu electrònic de les persones interessades.

—————————————————-

Gratuït

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d’inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants. 

10 Novembre
11:00 - 13:30
Carregant mapa...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *