Compartim Escales

Compartim Escales

Aula Ambiental Bosc Turull
RECICLATGE CREATIU

Vols potenciar la teva creativitat? Creus que podem allargar la vida dels residus que produïm en el nostre dia a dia? En aquest taller agafarem pintura i reutilitzarem subproductes de la nostra vida quotidiana, i ho farem de forma creativa, donant una nova utilitat a peces de roba que ja no volem per inventar uns embolcalls d’allò més útils! Els podrem fer servir infinitament per embolicar regals i deixar de consumir paper de regal efímer!

Així col.laborarem a generar menys residus, recuperant peces de roba d’antics llençols o draps. Li diem furoshiki perquè ens inspirarem en l’art japonès de fer regals embolicats de manera atractiva amb mocadors, que també es fan servir per transportar objectes tipus “farcell”.

Activitat emmarcada dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

A càrrec de LabCreatiu

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l’activitat.

Places limitades! Us podeu inscriure a aula@boscturull.cat o bé al 93 213 39 45 facilitant el nom complert, telèfon de contacte i correu electrònic de les persones interessades.

—————————————————-

Gratuït

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d’inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants. 

21 Novembre
18:00 - 20:00
Carregant mapa...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *