Cal anar a l’apartat de “Grups” i clicar a “Crear un grup” o a través de la banda inferior dels formularis de perfil

1. Us trobareu en una primera pantalla anomenada “Detalls

Us apareixerà un formulari on cal complimentar els apartats “Nom del grup” (per exemple: Festes del Coll) i “Descripció del grup” (grup per a coordinar les activitats de les festes del barri del Coll).

Clicar a “Crea un grup i continua

2. Es desplegarà una segona pantalla perquè en trieu el nivell de privadesa. Haureu de seleccionar en una de les tres possibilitats. COMPTE! L’opció que us apareixerà per defecte és el de grup públic.

Seguidament haureu de seleccionar les possibilitats d’invitar a altres entitats segons membres, administradors i els moderadors.

Cliqueu a “Pas següent” si voleu continuar o a “Torna al pas anterior” si voleu rectificar algun paràmetre anterior.

ATENCIÓ! En cas de tornar al pas anterior, aquestes últimes dades no s’hauran guardat i les haureu de tornar a marcar.

3. Pengeu una imatge per usar com a foto de perfil d’aquest grup. La imatge es mostrarà a la pàgina principal del grup, i en els resultats de cerca.

Per penjar una fotografia cliqueu a “Seleccioneu el fitxer

Per saltar el procés de pujada de la foto de perfil de grup, feu clic al botó “Pas següent“.

4. En el pas següent podeu pujar una imatge de capçalera que es mostrarà només a la pàgina del grup.

5. Per últim seleccioneu els membres que vulgueu convidar. Podeu realitzar aquesta acció mitjançant una cerca per nom o bé seleccionant els membres de la llista. I desar.