Compartim Escales

Compartim Escales

Per importar un esdeveniment des de Facebook primer cal que la vostra entitat disposi d’una pàgina o un perfil de Facebook. Ja hi ha d’haver creat a Facebook l’esdeveniment a importar. El procés no pot ser l’invers. És a dir, que no podeu exportar a Facebook un esdeveniment prèviament creat a Compartim Escales.

Per poder importar esdeveniments, és necessari seguir les instruccions específiques tant a facebook com al perfil del nostre usuari. Un cop haguem introduït les claus per poder interactuar amb facebook, podeu desplegar l’apartat “Importar esdevenment des de Facebook” i només heu d’introduir el número d’identificació de l’esdeveniment que voleu importar.

Quan cliqueu al botó importar, si heu introduït correctament el número d’identificació, us donarà el nom de l’esdeveniment i us preguntarà si el voleu publicar. Si hi cliquem, tornarà a carregar el formulari per publicació d’esdeveniments amb els camps omplerts amb la informació extreta de facebook, excepte la localització i les categories, que haurem d’introduir manualment abans de publicar l’esdeveniment.