Compartim Escales

Compartim Escales

Un cop donats d’alta és important que definiu el vostre perfil d’usuari. Per a fer-ho cal que accediu al vostre perfil, a través del menú superior, on hi apareix el vostre avatar i el vostre nom. Un cop al perfil, cliqueu al botó “Editar perfil”.

Primer cal escriure nom de la vostra entitat, que és la manera com us identificaran els altres participants així com els visitants al web. Ho podeu fer a l’apartat “Nom”.

Seguidament us recomanem que feu una breu descripció de la vostra organització. Podeu fer-ho a l’apartat “Descripció”

A continuació, trobareu una serie de camps relacionats amb les formes de contacter amb vosaltres, com “Lloc web”, “Correu electrònic”, “Twitter” o “Facebook”. En aquest bloc també trobareu els camps per introduir les vostres claus de facebook i així poder importar-ne esdeveniments.

A la banda dreta, podeu seleccionar quins “tipus d’activitats” realitza la vostra entitat, perquè els visitants puguin trobar-vos si estan cercant entitats que s’hi dediquin. Es poden escollir tantes com es vulgui.

Una vegada hagueu complimentat els camps que desitgeu és IMPRESCINDIBLE que cliqueu a “Desa els canvis” perquè les dades del vostre perfil quedin desades, també abans d’accedir a altres parts del perfil que es carreguen en noves pàgines.