Per vetllar pel bon funcionament de l’eina, és necessari que alguns usuaris tinguin certes capacitats per administrar els continguts i els usuaris. Aquestes persones tenen el rol d’editors i poden accedir a les pàgines d’administració del lloc web.

Un cop fet el loguin tal i com ho fan els usuaris normals, poden entrar a compartimescales.net/wp-admin per accedir a les pàgines d’edministració. Si s’hi intenta accedir sense haver-se loguejat, els apareixerà un pantalla on introduir el nom d’usuari i la contrassenya.

Per navegar per les pàgines d’administració, s’ha d’utilitzar el menú esquerra: