Quan algú publica una notícia o un recurs, ho fa a través d’un formulari que genera una entrada, com hem vist a la darrera secció. Aquests formularis tenen una sèrie de categories que permeten als visitants trobar-los més fàcilment. Aquestes categories s’escullen entre una llista predeterminada, que es pot gestionar a través de l’apartat BuddyForms del menú lateral.

Quan hi accedim, veurem que n’hi ha dos: notícies i recursos.

Quan cliquem per Editar, accedirem al següent formulari:

A més del títol i el contingut, trobem un tercer element que són les categories, clicant a edit, se’ns desplegaran les opcions:

Podem modificar o eliminar (delete) les que ja existeixen o crear-ne de noves amb el botó +. Quan l’afegim, haurem d’introduir el nom de la categoria dues vegades, com les que ja estan creades.

Quan realitzem modificacions, sempre hem de clicar el botó actualitza.