Hi ha diferents maneres d’accedir al formulari per afegir recursos:

Des de la pàgina principal o la del vostre perfil, podeu clicar al signe “+” que hi a la columna pertinent. També trobareu un botó per “compartir un nou recurs” dins l’apartat de recursos, a la banda inferior dels formularis de perfil o dreta en els formularis per crear continguts.

Un cop accediu al formulari, s’ha d’escriure el nom d’aquest a “Títol” i el seu contingut, especificitats i/o condicions a sota, en l’espai per a introduir-hi un text.

També podeu penjar una fotografia del recurs que anuncieu clicant a: “Afegeix un media” on podreu seleccionar un fitxer que tingueu en el vostre ordinador, mòbil o tablet. Per fer-ho cal que cliqueu a “Seleccionar un fitxer”.

Cada nou recurs s’haurà de vincular a les categories que es poden veure a la part inferior, per facilitar-ne la recerca per part dels visitants al web.

No us oblideu de desar els canvis clicant a “Publicar

Un cop publicat, podeu comprovar els recursos que esteu compartint, a partir del vostre perfil, i accedint-hi podeu modificar, corregir o actualitzar els continguts.