Com en els casos anterior, des de la pàgina principal o la del vostre perfil, podeu clicar al signe “+” que hi a la columna pertinent. També trobareu un botó per “publica una nova notícia” dins l’apartat de recursos, a la banda inferior dels formularis de perfil o dreta en els formularis per crear continguts.

Ompliu el “Títol” de la notícia i desenvolupeu-ne el “Contingut” en els dos apartats de text. Podeu afegir-hi una fotografia si ho considereu adient clicant a “Afegeix un mèdia” i seleccionant els fitxers que tingueu al vostre ordinador, mòbil o tablet.

Podeu selecciona vàries categories sobre l’àmbit de la notícia en qüestió. En podeu seleccionar més d’una.

Publiqueu la notícia tot clicant “Publicar

Tingueu present que TOTES LES NOTÍCIES SÓN DE VISIBILITAT PÚBLICA.