Qualsevol persona que visiti Compartim pot veure els esdeveniments, els recursos, les notícies i consultar les fitxes de les entitats, així com el contingut dels grups públics, però per accedir als grups privats i publicar o modificar continguts, és necessari registrar-se com a usuari. Aquest registre no es pot fer automàticament i s’ha de demanar a al grup gestor de l’eina.

Un cop s’ha donat d’alta l’usuari, aquest por introduir les seves dades d’accés clicant al botó “accedir” de la part superior dreta de la pantalla. Si no recorda la contrasenya o hi accedeix per primer cop, pot reiniciar-la amb el botó “Has perdut la contrasenya?” i rebrà un correu amb les instruccions per introduir-ne una de nova.